En notesbog er et hyggeligt og flot projekt

Notesbog i diamond paint

Så har min datter og jeg været i gang igen :-).

Denne gang var projektet en notesbog, og idéen var at filme hele projektet fra start til slut og vise det i en video, hvor hastigheden er skruet så meget op, at selve videoen kun tager et par minutter

Se det færdige resultat og den ret fede (hvis vi selv skal sige det) timelapse-video af projektet nedenfor :-).

Hvis du overvejer selv at lave en notesbog, så kan jeg anbefale dig at se det sidste minut af videoen, hvor jeg viser, hvordan jeg presser perlerne fast og hvordan jeg giver notesbogen en omgang limlak.

Grunden til, at jeg giver notesbogen limlak er både for at sikre, at perlerne ikke falder af med tiden, men også for at beskytte imod skidt. For hver perle, man putter på, er der jo et stykke klister på bogen, og så kan der potentielt sættes sig skidt rundt om hver eneste perle, og det er man jo ikke interesseret i, når man tager notesbogen i brug og går rundt med den.

Men jeg forklarer det hele i videoen, så se gerne med :-).

Se alle vores notesbøger her

Du kunne også få brug for

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.