Gode tips til diamond paint til børn

Gode tips til diamond paint til børn

Vi får mange henvendelser om anbefaling af diamond paint-varer til børn.

Og hvis man har kreative børn, kan man som udgangspunkt købe hvad som helt på shoppen, og så kan de arbejde med det (større børn, selvfølgelig, de små dele er ikke egnede til helt små børn).

Men jeg plejer altid at anbefale, at man starter med at kigge i vores BLING-kategori. Her har vi nemlig nogle lidt mindre projekter såsom nøgleringe, penalhuse, smykker, kort og billeder, der er delvist dækkende. Det plejer at være rigtig godt at starte med et mindre projekt til børn, nemlig. Selvom de elsker at være kreative ser jeg tit, at børn ikke kan holde opmærksomheden på et projekt nær så længe som vi voksne kan, og derfor er det godt at sidde med et projekt, der har et overskueligt omfang.

Derfor vil jeg foreslå at starte med et mindre projekt, når børn skal prøve at diamond painte først gang.

Og hvis interessen så er der, så kan man sagtens købe nogle af vores heldækkende billeder, hvor der er mange flotte motiver. Dem har vi jo også helt ned i små størrelser, f.eks. 30×30 cm eller 30×40 cm.

Eller man kan tage et foto af kæledyret – eller barnet selv – og lave det som et diamond painting. Det er også altid et hit.

Se video med gode tip til diamond painting til børn

Her finder du nogle af vores BLING-varer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.