Guide til valg af størrelse af eget billede til diamond paint

Guide til valg af størrelse af eget billede til diamond paint

Der er mange, der – i stedet for at købe et fortrykt billede – får lavet deres eget billede som diamond paint.

Og det er da også ekstra spændende at arbejde på sit eget pletskud, det er der ingen tvivl om.

Men eftersom der er stor forskel på motiverne til billederne, er der også forskel på, hvilken størrelse, vi anbefaler til lærredet.

Af samme grund har vi lavet det sådan, at man på webshoppen blot betaler et depositum på 50 kr., og så tager vi en dialog, hvor vi vejleder dig i at vælge den bedste størrelse til dit billede. Og først derefter opkræves du restbeløbet og vi går i gang med at få trykt lærredet.

Hvilken størrelse diamond paint-lærred skal jeg bestille?

Generelt kan man sige, at jo større billedstørrelse, jo bedre. For i og med der på store billedstørrelser er flere diamanter, er der bedre detaljer, og billedet bliver mere realistisk.

Small – 20 x 20 cm

Denne størrelse kan kun fungere med fotos med meget få detaljer. Det kunne f.eks. være en stor blomst eller en tegneseriefigur uden særlig mange detaljer.

30 X 30 cm

Med denne størrelse kan man have lidt flere detaljer – men stadig ikke for mange. Billeder af en sommerfugl, en fugl eller en ballon kan fungere godt med denne størrelse. Denne størrelse er dog stadig for lille til at være pænt med f.eks. ansigter.

Medium – 40 x 30 cm

Denne størrelse fungerer fint til de fleste billeder, da lærredet nu er stort nok til at vise detaljer. De eneste billeder, der ikke anbefales til denne størrelse, er billeder med små ansigter eller f.eks. en gruppe af mennesker.

50 x 40 cm

Denne størrelse vil også fungere godt med de fleste fotos. Denne størrelse vil også være flot til kæledyr og endda et par menneskeansiger (tæt på) vil også fungere fint.
En flok mennesker eller for mange detaljer vil kræve en endnu større størrelse.

Stor 60 x 50 cm

Med et diamond paint-billede på 60 x 50 vil man kunne se en del detaljer, og det er denne størrelse, vi anbefaler til f.eks. 4 ansigter. Landskabsbilleder er også rigtig flotte i denne størrelse.

Extra Large – 70 x 80 cm eller større

Du kan ofte høre folk sige at ‘jo større, jo bedre’. Dette er helt klart sandt, når det kommer til diamond paint.

Et lærred i XL giver dig de bedste muligheder, når det gælder valg af foto og vil være flot til både mennesker, dyr, genstande eller landskaber. Her vil detaljerne blive smukke, både tæt på og på lang afstand.

Vi håber at denne guide kan hjælpe dig med at vælge det rette størrelse til dit næste 5D Diamond Paint-projekt.

Se priser på egne billeder her

En tanke om “Guide til valg af størrelse af eget billede til diamond paint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 3 =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Dette website bruger Akismet til at reducere Spam. Læs mere her.