Handelsbetingelser hos 5D Diamond Paint

Velkommen til 5D Diamond Paints handelsbetingelser. Vi ønsker at sikre, at din shoppingoplevelse hos os er enkel, klar og retfærdig. Ved at handle på vores platform accepterer du de betingelser, der er beskrevet her. Disse betingelser dækker alt fra bestilling og levering til returnering og reklamation. Vi opfordrer dig til at læse dem grundigt, så du er velinformeret om dine rettigheder og forpligtelser. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du valgte 5D Diamond Paint!

Denne webshop drives af

5D Diamond Paint
v// Hobbygruppen ApS
CVR-nr. 41872152
Terslev Skolevej 4A, st.
4690 Haslev

Betaling
5D Diamond Paint modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og Mastercard Direct.

I forbindelse med betaling via VISA og Mastercard vil beløbet blive reserveret på din konto ved betaling, indtil betalingen trækkes ved ordrens afsendelse.

Ved ordrer med lagervarer vil beløbet først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Undtaget er ordrer, der indeholder et ‘eget billede som diamond paint’. Da en sådan vare er skræddersyet trækker vi betaling for denne – og resten af ordren straks, jfr. særskilt betingelser, der accepteres ved lægning af ordren.

Vi accepterer betaling med Anyday. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Bestilles en vare hjem via restordre eller på bestilling (f.eks. ved ‘Eget billede som diamond paint’), vil betalingen for hele ordren dog blive trukket ved bestilling. Dette gør sig gældende både ved betaling via betalingskort, Mobilepay og Viabill. Dette står også udtrykkeligt i kassen, og kunden skal aktivt acceptere dette vilkår.

Alle beløb er i DKK, Danske kroner og er inkl. moms.

5D Diamond Paint bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ved bestilling af egne billeder, hvor der er behov for en korrespondance omkring valg af størrelse og beskæring, kontakter vi dig på mail efter din bestilling.

Levering
5D Diamond Paint sender lagerførte varer indenfor 1-3 hverdage. Leveringstiden på ikke-lagerførte varer og specialfremstillede varer står på den enkelte vares produktside og vil typisk være 30-40 dage. Der tages dog forbehold for længere leveringstid på bestillingsvarer, og en forlænget leveringstid giver ikke baggrund for en annullering af en ordre med en specialfremstillet vare.

Hvis en eller flere varer er i restordre, sendes hele ordren, når varerne i restordre er modtaget. Ønskes de lagerførte varer sendt før varerne i restordre er modtaget, kan dette godt lade sig gøre mod betaling af en ekstra fragt.

Alle ordrer leveres med GLS til nærmeste pakkeshop eller til adressen mod ekstra betaling for dette.

Prisen for levering til en pakkeshop er kr. 45,-. Prisen for levering til privatadressen er kr. 70,-.

Ved køb for over kr. 599,- er der gratis levering til pakkeshop.

Det er kundens ansvar at angive en korrekt e-mailadresse og tlf.nr., og at tjekke disse for mail/sms omkring afhentning af pakken i pakkeshoppen. Manglende afhentning af en pakke eller at nægte at modtage en pakke, anses IKKE som en fortrydelse af købet. For at dække vores udgifter i forbindelse med returnering af en uafhentet pakke, må vi desværre modregne et beløb på kr. 60,-.. Ønsker kunden at få gensendt sin pakke, gør vi gerne dette mod betaling af et ekstra fragtbeløb på kr. 45,00 udover de 60 kr. for hjemsendelse og gebyr.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

5D Diamond vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til os på e-mail først.

Alle returneringer og reklamationer skal sendes til vores lageradresse:

5D Diamond Paint
Holsted Park 2
4700 Næstved
Info@5ddiamondpaint.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller sendt til andre adresser, herunder til pakkeshop, postbutik eller pakkeboks.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret og nægtelse af modtagelse af pakke
Der gives 14 dages fuld returret på lagervarer købt i vores webshop.
Vi tager ikke ‘Egne billeder som diamond paint’ retur, eftersom disse billeder er helt unikke og skabt efter kundens foto.

Såfremt ‘Eget billede som diamond paint’ ikke er bestilt hos vores leverandør endnu, vil vi gerne annullere ordren, dog tilbagebetales depositum og gebyr for manuel hjælp ikke.

Perioden for returretten regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du kan via dette link nemt købe en returvare og printe en formular, som du kan vedlægge. GÅ TIL RETURPORTALEN HER.

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet skriftlig besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt købet. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Fragt dækkes ikke ved returnering. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Benytter du ikke vores returportal, skal du give meddelelse om returneringen pr. mail på info@5ddiamondpaint.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. 

VIGTIGT. Manglende afhentning af en pakke eller at nægte at modtage en pakke, anses IKKE som en fortrydelse af købet. For at dække vores udgifter i forbindelse med returnering af en uafhentet pakke, må vi desværre modregne et beløb på kr. 60,-.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@5ddiamondpaint.dk.