Hvad er Diamond Paint?

Hvad er Diamond Paint

Hvis man ikke før har hørt om det, kan det godt lyde lidt underligt, det der ‘diamond paint’. Hvordan hænger det lige sammen med diamanterne og lærredet – og maler man det til sidst, siden det hedder ‘paint’?

Men nej, der er ikke noget maling involveret i denne populære hobby.

Ordet ‘paint’ kommer fra det, der hedder ‘paint by numbers’, som er bygget på samme princip som diamond paint. Men i stedet for at male med farver, ‘maler’ man med diamanter på sit lærred :-). Det giver god mening, at de to ting bliver sammenlignet, for princippet er det samme: Du har et lærred, hvor der er en masse små rubrikker, der hver har en kode. Der medfølger så en masse diamanter i forskellige farver. Hver farve har en kode, som passer til koden på lærredet.

Der er forskellige typer lærreder, men de lærreder, vi sælger her på 5D Diamond Paint, har allesammen klister/lim på selve lærredet og et stykke pastik henover. Man starter så med at fjerne plastikken fra et lille stykke lærred og sætter diamanter på her. Og så fjerner man lidt mere plastik og så fremdeles.

Der findes to forskellige typer diamanter – runde og firkantede. Du kan læse mere om forskellen på de to typer her. Man hælder sine diamanter ud i en speciel lille bakke (der medfølger), så de ender med at ligge med den flade side nedad. Så tager man én ad gangen med en speciel pen (der også medfølger) og sætter dem på lærredet.

Når alle diamanterne er sat på, vil du se det, der gør Diamond Paint specielt – dit lærred har nu et flot farvespil, og det glimter og spiller i lyset på grund af alle facetterne på ‘diamanterne’, der er limet på lærredet.

Ikke alene er det en behagelig og afslappende hobby at sætte diamanter på lærredet og se værket tage form – men det er altså også en stor fornøjelse at se det færdige værk glimte i lyset.

Husk at følge med her på siden, hvor vi løbende vil lave vejledninger, videoer m.v. omkring Diamond Paint. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, vil du altid modtage en e-mail, når der er nyt her på bloggen. Tilmeld dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.