Sådan bruger du spraylim til at lime dit lærred fast

Spraylim til diamond paint

At få det færdige diamond paint-billede sat fast i en ramme, på et lærred eller på en anden overflade, kan godt drille lidt, fordi man jo gerne vil have, at det er helt plant uden lufthuller.

Jeg har først for nyligt opdaget, at der findes spraylim (ja, jeg er vist lidt bagefter :-)), og da jeg først afprøvede spraylimen på mit dp-lærred, var jeg helt solgt.

Det fungerer ved at man sprayer begge overflader, venter en smule, og så lægger dem sammen og presser. Lidt á la andre slags kontaktlim.

Grunden til at jeg godt kan lide denne spraylim, er at jeg synes, at det kan være svært at vide hvor meget ‘almindelig flydende lim’, jeg skal bruge, for at det ikke ryger ud over det hele, og for at lærredet sidder godt fast.

Og her synes jeg, at spraylim er nemmere at arbejde med.

I videoen nedenfor viser jeg hvordan jeg bruger spraylim til at lime et dp-ur på et lærred.

Køb spraylim og andet værktøj her på shoppen

8 tanker om “Sådan bruger du spraylim til at lime dit lærred fast

  • Administrator siger:

   Ja, det skulle jeg mene. Jeg mener nemlig at decoupage-lak er det samme som limlak. Men jeg er ikke 100% sikker :-).
   Mvh. Sarah, 5D Diamond Paint

  • Administrator siger:

   Nej, Spraylim bruger du til at lime noget fast, og det tørrer ikke ind på samme måde som limlak. Så her skal du bruge limlak.
   Mvh. Sarah, 5D Diamond Paint

 1. Milene Hansen siger:

  Et rigtig godt tip til at få sit billede til at sidde i midten, er at sætte en lille blyant streg i midten på både billede og ramme (hvid blyant eller kridt på sort), så kan man styre efter den lille hvid streg og så sæ’fø’li som du gør efter hjørnerne.
  Det er i sær nyttigt på større billeder og jeg får bedst alle luftbobler ud ved at trykke diagonalt (skråt) på billedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.