Tag dit diamond paint-billede med på ferie

Tag dit diamond painting med på ferie

Det er dejligt at rejse på ferie, og man kommer ud at opleve en masse nye og spændende ting, men om aftenen, når man har brug for at slappe af efter en travl dag, så er det oplagt at finde sit diamond paint-billede frem og lave lidt på det.

Men er det ikke besværligt at slæbe det med?

Vi vil i dette blogindlæg komme med nogle gode råd til, hvordan du tager dit billede med på ferien, uden at det bliver besværligt, samt give nogle idéer til hvad der ellers kan være en god ide at tage med på ferien.

Transport af dit diamond paint-billede

Med en portfoliomappe, kan du let tage dit billede med, imens det ligger beskyttet i en smart mappe. De fås i flere størrelser, så du altid kan finde en, der passer til dit billede. Syntes du, at en portfoliemappe er for stor, kan du også bruge æsken, som du modtog billedet i.

Du finder portfoliomapperne her: https://5ddiamondpaint.dk/kategori/tilbehoer-til-diamond-paint/portfolio-mapper/
Portfolio mappe til opbevaring af billeder - A3 (smal model)

Opbevaringsbøtter til diamanterne

Når man skal transportere sine diamanter, er det god idé at investere i nogle bøtter, så man ikke mister sine diamanter under rejsen. Disse fås i mange forskellige størrelser og former. Man kan også købe en taske med bøtter, hvor man også kan opbevare sin pen og andre småting, så det hele er samlet.
Find alle tasker og opbevaringsbokse her: https://5ddiamondpaint.dk/kategori/tilbehoer-til-diamond-paint/opbevaring-bokse/

Opbevaringstaske med 60 bøtter og værktøj til diamond paint

Stander til dit diamond painting

Står du over for en længere tur i enten bil eller fly, kan du evt. medbringe en metal- eller træstander. På den måde kan du tilbringe ventetiden, med din diamond paint uden at få ondt i nakken, skulder eller håndled, da de kan indstilles til dig. På vores smarte store træstandere har du samtidig et plant underlag, hvis du befinder dig et sted uden et stort bord.
Her fnder du standerne: https://5ddiamondpaint.dk/kategori/tilbehoer-til-diamond-paint/stander-til-lysplader/

Stander i træ til A3 lysplade - Diamond Paint

Lysplade til dit diamond paint på ferien

En lysplade er også en god idé at have med på ferien, så du nemmere kan arbejde på dit billede om aftenen. Hvis du skal opholde dig et sted, hvor der ikke er strøm, kan en lysplade med indbygget batteri være en god ting. Samtidig kan en lysplade bruges til at give dig et plant underlag til dit dimond paint-billede, hvis du sidder på et ujævnt underlag som f.eks. en græsplæne eller måske ved stranden.
Find vores lysplader her: https://5ddiamondpaint.dk/kategori/tilbehoer-til-diamond-paint/lysplader/

Størrelsen på billedet

Det er god idé at finde et mindre billede at tage med på ferie, da det er mere overskueligt og praktisk at transportere. Hvis du skal holde ferie i et sommerhus, hytte eller på hotel er det ikke sikkert der er plads til et stort billede på 50×70 cm eller større på bordet, Derfor er det en rigtig god idé at tage sit mindre diamond paint-billede på f.eks. 40×40 cm med på ferie.

Mindre projekter med børnene/børnebørnene

Skal du tilbringe ferien sammen med børn eller børnebørn, så er det helt oplagt at medbringe et af de mindre projekter, der kan afsluttes på kort tid. F.eks. nøgleringe, servietbokse, drømmefangere, penalhuse, tasker eller kort. Fælles for disse ‘Bling’-diamond paint er at det er mindre projekter, og det er altid noget for børnene. Både fordi det er færdigt på relativt kort tid, og fordi der ofte er bling-sten (skinnende) diamanter med, hvilket altid er et hit.

Du ser alle vores Bling-varer her: https://5ddiamondpaint.dk/kategori/bling-bling/

Til sidst er der kun en ting at sige: Rigtig god ferie!

Se Sarahs video herunder:

2 tanker om “Tag dit diamond paint-billede med på ferie

  1. Suzan siger:

    Hej jeg kan slet ikke finde ud af hvordan jeg skal bestille mit personlige diamond paint her fra hjemmesiden. Kan i hjælpe med det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + nineteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.