TEMA – Runde diamanter

Jeg bliver tit spurgt, om jeg vil anbefale firkantede eller runde diamanter.

Det er et rigtig svært spørgsmål at svare på, for bare fordi jeg personligt foretrækker én type diamanter, betyder det ikke, at det er det rigtige valg for en anden.

Og valg af sten handler meget om temperament, tror jeg.

I denne mail vil jeg fokusere på de runde diamanter og fortælle lidt om fordelene ved disse. Derudover har jeg fået en af vores hardcore diamond paint-kunder til at byde ind med, hvorfor hun foretrækker de runde diamanter.

Rose i runde diamanter, diamond paint

Runde diamanter er gode til nybegyndere

Nu skrev jeg jo, at jeg ofte bliver spurgt om jeg vil anbefale firkantede eller runde. Og selvom jeg altid fortæller, at det er meget individuelt, ender jeg næsten altid med at anbefale de runde.

Og det skyldes, at dette spørgsmål næsten altid kommer fra én, der skal i gang med diamond paint for første gang – og så er det min klare overbevisning, at de runde er nemmest at komme i gang med.

Efter min personlige erfaring går det simpelthen stærkere at lave et billede med runde diamanter. Og når man skal i gang for første gang, må der gerne ske lidt fremskridt, synes jeg. Og så er de runde diamanter også nemmere at placere, fordi de ikke skal ‘drejes’ for at komme korrekt ned på lærredet.

Alene dette gør de runde en smule nemmere at arbejde med, og det er grunden til, at jeg plejer at anbefale de runde til de første billede, men i øvrigt opfordre til også at prøve de firkantede.

For jeg kan på jeres bestillinger tydeligt se, at der også er rigtig mange, der kun vil bruge firkantede (de firkantede kommer jeg ind på i et fremtidigt nyhedsbrev). Så jeg har fuld respekt for, at begge typer er gode, og derfor synes jeg bestemt, at man skal afprøve begge dele, før man beslutter sig for, hvad man foretrækker.

Og der er jo heller ikke nogen, der siger, at man skal holde sig til én stentype, vel?

Derfor foretrækker Tina de runde

“Efter en operation for nyrekræft, som resulterede i nedsat nyrefunktion, så kunne jeg ikke få det gode medicin for mine gigtsmerter og måtte stoppe med at strikke, da det simpelthen gjorde for ondt i mine hænder 😢.

Jeg faldt så for dp og skulle afprøve både runde og firkantede … Men .. det blev til de runde.

Jeg har meget gigt i mine hænder og har motoriske problemer med at sætte perlerne helt præcist. Ved de runde perler sker der ikke noget ved, at perlen ikke sidder helt præcist 😊. Det er nemmere at rette til ved små fej.l og jeg synes også de er nemmere at få fat i med pennen.

Samtidig kan jeg bedre lide det samlede udtryk på billedet med de runde.”

Tina Engstrøm Jensen

Et par af vores andre kunder siger:

“Jeg har brugt firkantet og det er et bøvl men giver et “fuldendt” billede hvor de runde er bedre til motiver uden mennesker 👌🏼”.
– Helene

“De runde er nemmere at fange for nybegyndere men de firkantet givet et langt flottere resultat da de slutter tæt op til hinanden hele vejen rundt.”
– Anja

“Fortrækker helt bestemt de runde perler. Da de er lettere at arbejde med end de firkantede🤗.”
– Karina

Derfor er Gitte glad for de runde

“Jeg er meget glad for at ligge runde perler, da det er nemt og det tager ikke så lang tid at lave et billede. Og så synes jeg faktisk, at resultatet bliver lige så godt som med firkantede perler.”

Gitte Toft Kristiansen

sE billeder med runde sten her på shoppen

ET UDVALG AF VORES NYESTE VARER

DKK 149,00

2 tanker om “TEMA – Runde diamanter

 1. Vivi siger:

  Hej
  Jeg har et spørgsmål ang 4 kantet perler, kan man bare sætte dem på er det ligemeget hvordan de vender bare de sættes på så de passer på symbolerne, og tak for alle dine gode råd inde på din hjemmeside jeg bruger dem rigtig meget
  Mvh. Vivi
  Mvh. Vivi

  • Administrator siger:

   Hej Vivi.
   For at alle diamanterne kan være ved siden af hinanden skal de ‘drejes’ så de passer med symbolerne og så de ligger pænt på rækken.

   Mvh. Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.