Dåb eller fødsel – billede i diamond paint til dreng (skræddersyet) – Premium

kr. 484,00kr. 840,00

Har du en nyfødt i familien eller i vennegruppen, så kan du nu lave en helt personlig gave til forældrene.

Du vælger selv det design, du bedst kan lide, indtaster barnets oplysninger og evt. uploader et foto af babyen. Og så laver vi et udkast til et billede, som vi sender dig på mail.
Når du har godkendt det, går vi i gang med produktionen.

NB – Designs hvor der indgår dit eget foto kan kun laves fra str. 40×50 cm og opefter.

Billedet er fra vores Premium Diamond Art Serie, der er kendetegnet ved ekstra god kvalitet og særlige egenskaber: F.eks. er farverne trukket ud over kanterne, så det ikke er nødvendigt at dække kanterne, hvis du sætter billedet på en af vores trærammer.

Nedenfor vælger du, om du ønsker billedet kun som lærred, opspændt på en ramme, eller med en saml-selv-ramme ved siden af, som du nemt selv kan montere billedet på. Læs mere om de tre valgmuligheder her.

Bemærk: Billeder fra vores Premium-serie sendes direkte fra fabrikken indenfor 4-7 hverdage, og pakken vil altid sendes med GLS hjemmelevering, dog med en fast lav pris på 45 kr. Da fabrikken ligger i Europa, vil der selvfølgelig ikke komme told eller ekstra gebyrer på dine varer. Har du bestilt flere ting, kan du opleve at modtage din ordre i 2 eller flere pakker.

Ønsker du et skræddersyet dåbsbillede med vores normale, gode kvalitet og en leveringstid på 30-40 dage, så kan du bestille det her.

 • *Vælg størrelse

  *Rammevalg

  Reset options

  *Vælg diamanternes form

  *Vælg design

  Upload foto af barnet (Kun design C)

  • (maks. filstørrelse 1.000 MB)

  Barnets navn

  Barnets fødselsdato

  Barnets vægt (kan udelades)

  Barnets længde i cm (kan udelades)

Varenummer (SKU): Pre-daab-2227 Kategorier: , , Tag: