Sort-hvid kat med gul sommerfugl

kr. 220,00

Sort-hvid kat med gul sommerfugl i Diamond Paint

Et utroligt naturskønt billede i Diamond Paint af en sort-hvid kat med gul sommerfugl, der er fyldt med tiltalende farver.

Motivet er smukt og idyllisk, og viser en sort/hvid kat med store orange øjne, som har en sommerfugl på sin snude.

Dette billede har flotte farver i hvide, orange og gule nuancer og er perfekt til alle, der elsker sommerfugle og katte.

Så hvis du er til naturskønne motiver, så er dette Diamond Paint billedet med sort-hvid kat med gul sommerfugl, lige noget for dig.

Diamond Paint billedet er utroligt dragende med de flotte farver, den skønne sommerfugl, den nuttede kat og indviklede detaljer og hvem elsker ikke det?

Dyk ned i den pragtfulde genre og kast dig ud i dette sort-hvid kat med gul sommerfugl diamond paint billede fra 5ddiamondpaint.dk

Runde eller firkantede sten?

Du har mulighed for at vælge om du ønsker runde sten eller firkantede sten.
Har du brug for mere viden om valg af diamond paint sten, så få hjælp i vores vidensbank.

Diamond Paint Sæt

Dit diamond painting indeholder lærred, sten, pen, bakke, gele, poser til stenene, og har alle de nødvendige ting for at komme i gang med det samme, men husk at tjekke at sættet er komplet, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan bruge andre penne, end den lyserøde, der følger med dit diamond paint billede. Hvis du vil vide mere om vores forskellige penne, så læs videre her.

Vidensbank

Er du nybegynder? Så læs videre her, og se vores video. Vores vidensbank er fyldt med gode råd og tips.

Diamond paint er utroligt afslappende og velegnet til både børn og voksne. Og du vil helt sikkert elske det færdige resultatet.

Diamond Paint størrelser

Diamond paint kommer i mange forskellige størrelser, nederst kan du vælge hvilken størrelse du ønsker. Store malerier er klart mere definerede end små. Jo mindre størrelse Diamond Paint billedet er, jo mindre detaljeret vil det færdige billede være, mens jo større størrelse, jo mere realistisk vil billedet fremstå.

Indretning af diamond paint på væg

Det flotte billedet er blændende – og det ser bare godt ud, når det bliver samlet i diamond paint og kommer op at hænge på din væg, og hos 5d diamond paint er sikre på, at du vil elske det, og få brugt mange gode timer.

Om du skal indrette din entre eller dit soveværelse, så er diamond billedet klar til at skabe en vidunderlig stemning.

Vi har hos 5d diamond paint flere billeder med Fugle, som er helddækkende, og Diamond paint billedet med sort-hvid kat med gul sommerfugl er klar til at dekorerer dit hjem.

Diamond Paint ramme-sæt

Husk også at vi sælger vores smarte ramme-sæt, så du nemt kan spænde dit diamond paint-lærred ud, og få sat en flot ramme om dit smukke diamond paint billede. Hvis du vil vide mere om hvordan du får hængt dit billedet flot op og sætter ramme om dit diamond paint billede, har vi en video der hjælper dig igang. Se det her.

 • Skal du have en ramme med til dit billede?

  • Ramme til diamond paint

   Ramme til diamond paint (saml-selv)

   Clear
  Reset options
Varenummer (SKU): paask1183-4560 Kategorier: , Tags: , , , , , ,