Praktisk LED gulvlampe med forstørrelsesglas

kr. 499,00

Har du problemer med at se detaljerne på dit Diamond Paint billede? Vores LED-gulvlampe med forstørrelsesglas er den perfekte løsning!

Denne lampe leverer behagelig og tilpasselig belysning til enhver opgave. Med 60 LED-pærer og trinløs dæmpning kan du tilpasse lysstyrken og vælge mellem tre forskellige farvetemperaturer (varmt lys, varmt hvidt lys og hvidt lys). Du kan justere lysfarven og lysstyrken i 10 forskellige niveauer, for hver farvetemperatur, hvilket giver dig i alt 30 muligheder at vælge imellem. Forstørrelsesglasset forstørrer 2,25X og er ideelt til detaljeret arbejde som Diamond Painting.

Forstørrelsesglassets 60 LED’er, der er placeret jævnt i en ring for at sikre en ensartet belysning sikrer at du kan justere lysfarven og lysstyrken, for at opnå den perfekte belysning til dit projekt. Perfekt til diamond paint, paint by number, læsning, arbejde, makeup og mere.

Denne lampe drives af et USB-kabel (ladestik medfølger ikke, men kan tilkøbes), hvilket gør den nem at tilslutte til en række forskellige strømkilder, såsom ladestik, compoter, powerbank m.m..

På lager (vi sender indenfor 1-3 hverdage)

Varenummer (SKU): udt-2021-2 Kategorier: , Tags: ,