Ramme til diamond paint (saml-selv)

kr. 40,00kr. 221,00

Med dette smarte ramme-sæt kan du nemt spænde dit diamond paint-lærred ud, så du kan få det op at hænge på en flot måde.

Det specielle ved dette sæt er, at det er rigtig nemt at samle på grund af metoden med klister på træstykkerne. Klik her for at downloade en pdf-samlevejledning eller kig nedenfor for at se en fuld vejledningsvideo i at samle rammen.

Husk, at når du bestiller ramme, er det størrelsen på selve dit perle-motiv, du skal gå ud fra. Det er ligegyldigt hvad det hvide lærred udenom måler, det er selve motivet du skal kigge på, når du bestiller din rammestørrelse.

Ramme-sættet består af:
– 4 stykker træ med slids og klister på
– 4 U-søm til at samle rammen i hjørnerne
– 4 afstivere til at afstive rammen til sidst
– 2 smarte plastikkroge til at hænge det op
– En lille pose tegnestifter

(Lærred til opspænding på rammen medfølger ikke)

NB – på store størrelser (95 cm og derover) består en ramme af 2 stykker træ pr. langside samt en midterstiver, for at større rammer stadig er stabile. Download en særlig samlevejledning til de store rammer her.

Størrelsen på rammerne kan variere nogle mm fra den anførte størrelse.

Specielle størrelser, der ikke er på listen

Ønsker du at bestille en særlig størrelse, der ikke er på listen, så kan vi godt hjælpe dig. Skriv til os på [email protected] med de mål, du ønsker, og så vender vi tilbage til dig. Eneste krav er, at længen/bredden skal være delelig med 5 cm (Og forvent at leveringstiden er længere end normalt).

Køb rammer i standardstørrelse, vi har på lager:

Varenummer (SKU): Uds-0609 Kategori: Tags: ,