Stjernetegn vædderen (C) – Premium

kr. 289,00kr. 655,00

Diamond Art-billedet af stjernetegnet vædderen skildrer den smukke og viljestærke vædder, der er kendetegnet ved mod, samt en masse energi. Dette billede udfolder sig i fortryllende mørke orange nuancer mod en baggrund af dyb sort.

Billedet er fra vores Premium Diamond Art Serie, der er kendetegnet ved ekstra god kvalitet og særlige egenskaber: F.eks. er farverne trukket ud over kanterne, så det ikke er nødvendigt at dække kanterne, hvis du sætter billedet på en af vores trærammer.

Nedenfor vælger du, om du ønsker billedet kun som lærred, opspændt på en ramme, eller med en saml-selv-ramme ved siden af, som du nemt selv kan montere billedet på. Læs mere om de tre valgmuligheder her.

Bemærk: Billeder fra vores Premium-serie sendes direkte fra fabrikken indenfor 4-7 hverdage, og pakken vil altid sendes med GLS hjemmelevering, dog med en fast lav pris på 45 kr. Da fabrikken ligger i Europa, vil der selvfølgelig ikke komme told eller ekstra gebyrer på dine varer. Har du bestilt flere ting, kan du opleve at modtage din ordre i 2 eller flere pakker.

Varenummer (SKU): DBN/ZODIACARIES3 Kategorier: , Tags: ,