Visionen bag 5D Diamond Paint

Idéen bag 5D Diamond Paint var at skabe et sted, hvor man kunne købe Diamond Art-billeder og tilbehør i en dansk webshop og samtidig opbygge et sted, hvor man kan finde tips og gode råd omkring diamond paint.

Med dette i tankerne gik Sarah Jacobsen og Kim Zaccho sammen om at lave en webshop, hvor der både er et stort udvalg af varer samt mulighed en stor vidensbank med tips og tricks, vejledninger, videoer m.v. Hele grundtanken er, at man via sitet her kan få hjælp, hvis man har spørgsmål.

Samtidig var det vigtigt at kunne tilbyde hurtig levering, så man kunne undgå at skulle bestille på udenlandske webshops med lang leveringstid og med mulighed for at ens pakke blev taget i tolden, så man skulle betale flere hundrede kroner i told og moms.

Menneskerne bag:

Kim har 20 års erfaring som iværksætter og som medejer af flere webshops. Han har beskæftiget sig med diamond paint siden 2017, hvor han begyndte at sælge og rådgive omkring diamond paint og de muligheder, der er. Kim tager sig af den daglige drift af webshoppen, ligesom han deler ud af sin store viden indenfor diamond paint på bloggen.

Sarah har mange års erfaring med at opbygge webshops samt forskellig markedsføring, og hendes fornemmeste opgave er at sørge for, at alt det tekniske bag webshoppen kører. Derudover indspiller hun videoer med tips og gode råd omkring diamond paint og sørger for den daglige kunderådgivning via e-mail og Facebooksiden.

Følg os på vores sociale medier – du vil ikke gå glip af det!

Like os – Fordi…Kan du li’ os? Så Like os!

Facebook: 5ddiamondpaint bliv inspireret når vi får nye varer hjem, se videoer, få hjælp og se guides, få gode råd, samt meget mere.

Instagram: 5ddiamondpaint.dk

Youtube: 5ddiamondpaintdk Abonnere eller se videoer.

Tilmelde dig vores nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er først til at modtage nyheder og gode tilbud på vores diamond paint univers.
Husk du får 10% rabat på dit første køb, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.