Diamond Painting i Danmark

Dansk webshop til Diamond Paint

Som vi også gør et stort nummer ud af i velkomstteksten på forsiden, bestræber vi os på at være den største webshop til diamond paint i Danmark.

Og vi synes faktisk, at det lykkedes meget fint at have et bredt udvalg af billeder og tilbehør samt en masse gode instruktionsvideoer på dansk. For ikke at forglemme muligheden for at få lavet egne billeder som diamond paint, selvfølgelig :-).

Og det er faktisk også noget, vi tager meget seriøst. Vi ved, at tidligere har det kun været muligt at finde diamond paint-billeder igennem kinesiske shops som Wish og Aliexpress – og vi har også hørt alle skrækhistorierne om bestillinger, der aldrig nåede frem, eller komplette fejlkøb, fordi det var svært at tyde af beskrivelsen, hvad varen egentlig indeholdt.

Denne hobby er stadig ny i Danmark, men den vinder stærkt ind – og det kan simpelthen ikke passe, at kunder skal vente i ugevis på billeder, der måske eller måske ikke når frem.

Vi er derfor utrolig glade for at præsentere en webshop, hvor vi er to danskere, der står bag. Og med fuldstændig dansk og personlig kundeservice ;-).

Når man bestiller noget på shoppen kommer det også frem til dig! Og der skal heller ikke være nogen tvivl om, hvad man har bestilt, fordi det ikke er tydeligt nok beskrevet på shoppen. Nej, den slags vil vi gøre op med.

Nu skal det være hurtigt og nemt at få sine fortrykte – og skræddersyede – diamond paint-billeder hjem.

Derfor synes vi, at det er så fedt at stå bag denne danske webshop, og vi har kæmpestore ambitioner om også at have den største, danske vidensbank.

Og vi er så taknemmelig for alle jer, der følger med her på siden og på vores sociale medier. For det er jo jer, der gør det sjovt at drive sådan en webshop.

Mange hilsener fra Kim Zaccho og Sarah Jacobsen.

8 kommentarer til “Diamond Painting i Danmark

 1. Anne Marie siger:

  Nu har jeg spurgt en del gange via mail, men får intet svar.
  Er det jer der laver dem selv eller bestiller i blot hjem fra Kina og derved videresalg?

  • Administrator siger:

   Hej Anne Marie.
   Jeg kan ikke se nogen mail fra dig, men nu kan jeg svare dig her 🙂
   Vi har en fast leverandør i Kina, der producerer billederne til os. Vi har valgt denne leverandør, fordi vi ved, at kvaliteten er rigtig god (hvilket jo er vigtig).
   Så vi producerer ikke billederne selv, men har altså et samarbejde med en udvalgt producent og et stort lager her hos os i Danmark.
   Jeg håber, at det svarer på dit spørgsmål, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os igen på info@5ddiamondpaint.dk

   Mvh/Sarah

  • Administrator siger:

   Hej Annika.
   Lærredet har ligget rullet eller foldet i indpakningen, når du modtager det, så det kan være en god idé at lægge et par tunge bøger ovenpå det for at lægge det lidt i pres, inden du begynder.
   Ja, det bliver sendt i hård pap-indpakning.

 2. Marianne Lund siger:

  Hej. Hvis jeg bestiller et billede på 40×50 cm. Er det så billede der er 40×50 eller er det lærredet der måler 40×50 ?

  • Administrator siger:

   Vi sender lagervarer indenfor 2-4 hverdage (ofte hurtigere), og på ‘Egne billeder som diamond paint’, der skal skræddersys, er leveringstiden ca. 30-40 dage.
   Mvh. Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × two =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.