Fjern overskydende klister fra kanten af dit lærred

Fjern overskydende klister fra dit diamond paint

Er du også træt af, at din hånd sidder fast i det overskydende klister på kanten af dit lærred?

Jeg har i en tidligere video (klik her for at se den) foreslået at bruge washitape til at dække af for dette klister.

Men hvis man foretrækker helt at komme af med det, så kan man faktisk også relativt nemt skære det af med en hobbykniv og trække klisteret af.

Man skal blot være meget forsigtig, så man ikke kommer til at skære helt igennem sit lærred.

Se videoen nedenfor for at se hvordan jeg bruger en hobbykniv til at skære klisteret fri for derefter at trække det forsigtigt af.

OBS – forsøg først med et lille stykke. Der er nemlig flere metoder til at putte lim på et lærred, og ved nogle metoder kan det være sværere (måske endda umuligt). Så afhængig af hvilken type lim der er på dit lærred, så fungerer det måske ikke.

Disse varer kunne måske interessere dig

8 tanker om “Fjern overskydende klister fra kanten af dit lærred

 1. jytte nielsen siger:

  da jeg lave med perler er jeg godt nok blevet af det. kan i fortælle horfor nan ska lakke når det er færdig så vil jegblive meget glad

  venlig hilsen jytte nielsen nørrebro 55 7900 nykøbing mors

 2. Dorthe Hansen siger:

  Hvorfor kan man ikke læse…hvor i hører til. Jeg kan ikke finde det….er det i Danmark?? Og hvor ?.?
  Læste noget om told….så undrer mig lidt. For bor i ikke i Danmark….tør jeg ikke købe ved jer.

  • Administrator siger:

   Hej Dorthe.
   Vi hører til i Faxe, Danmark, hvor vi har vores lager liggende. Vi har ingen fysisk butik, kun en webshop. Vores leverandør ligger i Østen, men når du bestiller fra os, køber du jo fra vores lager i Danmark, så der kommer bestemt ingen told eller lignende på :-).
   Mvh Sarah, 5D diamond Paint

 3. Jette Jensen siger:

  Jeg er blevet helt vild med denne hobby og har lavet en del allerede, spørgsmålet er: Hvor starter I på lærredet, fra øverste venstre hjørne og hen, fra højre øverste hjørne og hen, d.v.s vandret eller starter I lodret, hvis der er meget med en farve udfylder I så det først eller springer I rundt over det hele og laver en farve færdig ad gangen ?
  Med venlig hilsen

  • Administrator siger:

   Hej Jette.
   Det er en god idé at starte øverst i venstre hjørne med en lille firkant og så fortsætte ind mod højre. Så har man altid overdækningspapiret, man kan lægge sin hånd på.
   Det er bedst at færdiggøre en mindre firkant først og så derefter fjerne afdækningspapiret fra en ny firkant – så undgår du at klisteret tørrer ud, hvilket ville ske hvis du fjernede alt papiret på én gang + det ville være svært at arbejde, når man ikke kan hvile sin hånd nogen steder.
   Mvh. Sarah, 5D Diamond Paint

 4. Pernille Scheuer siger:

  Hej. Tak for jeres SUPER videoer. Jeg skulle “FJERNEOVERSKYDENDE KLISTER FRA KANTEN” men kom til at skære igennem! Hvad gør jeg?
  Hilsen Pernille

  • Administrator siger:

   Hej Pernille.
   Åh, det var træls. Du skulle nok alligevel have kanten af når du skal indramme den, så du må beslutte om du vil sætte noget tape bagpå for at beholde lærredkanten eller bare arbejde på den som den er.
   Mvh. Sarah fra 5D Diamond Paint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.