Vælg det perfekte foto at lave til diamond paint

Cover - sådan vælger du et godt foto til diamond paint

Når du får lavet dit eget foto om til diamond paint, vil det færdige resultat variere meget, alt efter hvilket foto, du valgte.

Jo bedre farver og beskæring dit valgte foto har, jo flottere vil det se ud, når du har puttet alle diamanterne på lærredet.

I denne video (og i denne artikel) gennemgår jeg de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du vælger dit næste foto, der skal laves til diamond paint.

1. Farver og skygger

Et lyst billede med klare farver, vil altid fungere bedre end et mørkt billede, hvor motivet ‘flyder sammen’.

Hvis der er personer på billedet, så læg mærke til, om man kan se ansigterne klart og tydeligt.

2. Kontrast og baggrund

Sørg gerne for, at dit motiv skiller sig godt ud fra baggrunden. En sort hund på en mørk sofa vil f.eks. ikke være så tydelig, og der er en risiko for, at det ser ud til, at den ‘flyder sammen med’ sofaen på diamond paint-billedet. Derfor er det en god idé at have en baggrund i en anden farve end motivet, blot for at være på den sikre side.

3. Undgå røde farver i ansigter

På nogle fotos kan de røde pigmenter i huden godt være meget tydelige, og når fotoet bliver lavet om til diamond paint, kan dette pludselig se meget rødt ud.

Så hvis det er muligt, er det en god idé at undgå fotos, hvor ansigterne er alt for ‘rødlige’ og i stedet gå efter at ansigterne skal være lidt mere lyse. I videoen ovenfor viser jeg to eksempler på ansigter, hvor det ene vil give et meget rødligt resultat og det andet vil se mere ‘hudfarvet’ ud.

4. Beskær, beskær, beskær

Det er altid en god idé at beskære dit foto, så motivet er i fokus. Hvis du har et billede af haven, hvor hunden står i højre side, jamen så behøver du ikke at have resten af græsplænen med :).

Så vil det fungere meget bedre, hvis du beskærer billedet, så hunden er i fokus. Og dette kan du jo gøre direkte i vores bestillingsproces på hjemmesiden.

Hvis du beskærer dit foto, har det også den effekt, at du vil få flere detaljer med. For hvis du vælger str. 40×60 cm af hele haven og hunden, så vil hunden udgøre en relativ lille del af billedet og der vil ikke blive brugt så mange diamanter til hunden (og du vil ikke få så mange detaljer på hunden med). Men beskærer du, så hunden er i fokus og vælger str. 40×60 cm, jamen så går næsten alle diamanterne til hunden, og du vil få mange flere detaljer med af hunden, og slutresultatet vil blive flottere.

Bestil 'eget billede som diamond paint' her

Et par af vores kunders flotte diamond paintings

2 tanker om “Vælg det perfekte foto at lave til diamond paint

 1. Dorte Damgaard siger:

  Du siger jo større billede jo flere detaljer, så forstår jeg ikke at det billed jeg bestilte hvor jeg fik jer til at kikke på hvad størrelse det skulle være og I sagde 90×50 også er alle detaljer væk og farverne er temmelig forkert i forhold til det oprindelige billede.

  • Administrator siger:

   Hej Dorte.
   Hvis du synes, at det ser meget forkert ud, så send os nogle gerne nogle fotos på mail, og så kigger vi på det.
   Mvh. Sarah, 5D Diamond Paint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.